بسیاری از مردم با مشکل غبغب حجیم و پر از چربی روبرو هستند. این مسئله یکی از آسیب های زیبایی شناسی بوده که برای رفع آن انواع راه های ورزشی و تغذیه ای پیشنهاد شده اند که اکثر این روش ها نیازمند زمان طولانی بوده و اثربخشی کمی دارند و به دلیل دشواری حرکات ورزشی این ناحیه اکثرا بعد از مدتی کنار گذاشته می شوند.
با توجه به اینکه درمان لیپوساکشن نیازمند بی هوشی عمومی نیست و این درمان فقط بر روی یک ناحیه کوچک بدن انجام می شود، لیپوساکشن غبغب یکی از بی خطر ترین روش های درمانی است که احتمال ایجاد عوارض جانبی به خاطر آن بسیار کم و ناچیز می باشد.
غبغب در حقیقت تجمع چربی در زیر پوست است که معمولاً در ناحیه زیر فک پایین و اطراف گردن ایجاد شده و باعث می شود بافت این ناحیه دچار افتادگی گردد. همه افراد ممکن است با توجه به ساختار استخوانی و مقدار تجمع چربی در ناحیه چانه با تشکیل غبغب مواجه شوند، اما این مشکل بطور خاص بیشتر در افرادی مشاهده می شود که دچار چاقی یا افزایش سن شده باشند. غبغب در اکثر مواقع زمانی بیشتر مشاهده می شود که فک پایین باز شده یا سر فرد به سمت پایین خم گردد. تشکیل غبغب می تواند احساس اضافه وزن، غیر جذاب بودن و پیر شدن را برای فرد ایجاد کند.
بعضی از جراحان، لیپوساکشن را به عنوان بخشی از جراحی لیفت صورت انجام می دهند. همانطور که نام آن دلالت دارد، این فرآیندی که با حداقل تهاجم می تواند غبغب را حذف کند شامل ساکشن کردن چربی اضافه از اطراف فک، گردن و احتمالا گونه است که با کمک یک لوله ی خاص به نام کانولا انجام می شود.
مراحل جراحی لیپوساکشن
اقدامات بعد از لیپوساکشن غبغب
برای انجام این جراحی پزشکان از روش های بی حسی موضعی بهره می گیرند و بیمار بعد از اتمام عمل می تواند به فعالیت های عادی خود بپردازد ولی بهتر است تا دو سه روز بعد از عمل لیپوساکشن بیمار استراحت کافی داشته باشد. بروز التهاب یا تورم در روزهای ابتدایی عادی و طبیعی است که این امر به سرعت رفع خواهد شد . گاه طبق تجویز پزشکتان لازم است از یک نوار کششی خاص در بخش گردن و چانه استفاده کنید. این کار برای ایجاد فشار کم و فرم دهی ایده آل به گردن و چانه انجام می شود.
عوارض جانبی لیپوساکشن برای درمان غبغب شامل کبودی، ورم، درد و بی حسی است. به خاطر اینکه جراحی غبغب بروش لیپوساکشن از شکاف های بسیار کوچک استفاده می شود، معمولاً این تفاوت ها در سطح حداقل قرار دارد.